Igor Gräzin: naine peab olema šikk

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
42GO ja Martin Saare esikplaadi "Miljonäri poeg" esitlus Club Hollywoodis, 07.11.2008 - Igor Gräzin
42GO ja Martin Saare esikplaadi "Miljonäri poeg" esitlus Club Hollywoodis, 07.11.2008 - Igor Gräzin Foto: Katre Kivi | Photo Factory
Aprillikuu Playboyle antud intervjuus pajatab slaavi hinge ja eesti meelega poliitik muu hulgas sellest, mida ta arvab Euroopa Liidust, mille parlamenti ta tänavu juunis kandideerida kavatseb, isadusest ning loomulikult ei pääse ümber ega mööda ka naisteteemast.

Vürtsika poliitiku arvates ei pea naine olema tingimata rumal, tark, blond, brünett. Ta peab hoopis vastama ühele tingimusele - naine peab olema šikk.

«Šikk just nimelt selle prantsuspärases tähenduses. See sisaldab endas riietust, keelt, maneere, ametikohta, vaateid, isegi mingil tasandil kirjanduslikku lugemust,» selgitab mees.

Gräzin arvab, et on olemas täpselt sama palju šikke kojanaisi kui šikke pangaomanikke.

«Ja ma võin öelda ühe naise, kes kohe päris kindlasti ei ole šikk, kuigi kõik on olemas. See on Paris Hilton,» põrutab Gräzin.

Pikemat intervjuud isepäise poliitikuga loe juba värskest Playboyst!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles