Galerii: Suite Lounge avas reedel uue hooaja uhke avapeoga!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Avapeo tegi eriliseks vallatu pesupood Ulakas Kaunitar. Näidati Kriss Soonik Loungerie sügis-talvist 2012/2013 kollektsiooni nimega Jäämurdja”ja illustraator Merilin Andre seksikate trükistega body’sid ning korsette. Viiulil musitseeris Johanna Marie Ainomäe ja DJ-ks oli Ive.

Suite on populaarne lounge’i bränd, mis avati ligi 10 aastat tagasi Hispaanias Marbellas

Suite lounge kuulub Marbella Club Hotels gruppi, mis on maailmakuulus oma staaridest klientide ja ülikõrge kvaliteedi poolest.  Grupi nimekirjas on mitmeid erinevaid viietärni hotelle ja gurmee restorane nii Tallinnas, Riias, kui ka Marbellas.

Suite Lounge on suurepärane koht, kuhu tulla peale õhtusööki või enne ööklubisse minekut. Menüü ja kokteilikaart pakuvad nii suupisteid, kui ka rikkalikku kokteili-, veini,- ja šampanjavalikut. Nädalavahetuse programmi rikastavad DJ’d ja erinevate artistide etteasted.

Avaõhtu toimus koostöös Naughty Beauty’ga ehk Ulaka Kaunitariga, mis on vallatu pesupood modernsele naisele

Uudse kontseptsiooniga poe eesmärk on  tuua naiste seksuaalsus kapist välja ning avada erootilise pesu ja aksessuaaride kauplus kaubanduskeskuses.

Poest leiab naine kõike mida vaja, et tunda end ilusa ja seksikana.

Pesu, sukad, korsetid, aksessuaarid, erootilised kostüümid ja stiilsed mänguasjad ning lisaks temaatilised üritused, koolitused ja stilistiteenused, millest on abi enesekindluse ja - teadlikkuse tõstmisel.

Poe olulisemad brändid on Kriss Soonik Loungerie ja illustraator  Merilin Andre rõivad.

Suite Tallinn asub Tallinna Vanalinnas, aadressil Pühavaimu 13/15, Schlössle Hotellis.

Suite Lounge ootab külalisi igal reedel ja laupäeval alates uuest nädalast.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles