«Saladused»: hull ahistaja kimbutas koolitüdrukuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused; armukadeduse hullus
Saladused; armukadeduse hullus Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Saladused» tuli juttu armukadedusest ja hirmust, mis paneb inimesi ettearvamatult käituma.

Esimeses loos saime tuttavaks Rimo ja Leilaga. Leila käis meditsiinikoolis ning töötas õhtuti haiglas sanitarina. Tema päevad olid väga pikad. Tema töötul elukaaslasel Rimol oli aga rohkem aega. Rimo tahtis õhtuti voodis vallatleda, ent ei mõistnud, et Leila on väsinud. Seega hakkas ta Leilat hoopis petmises kahtlustama. Tema päevi täitis nüüd omaalgatuslik detektiivitöö; ta muutis oma välimust, et pruuti jälitada – Rimo pidi teada saama, kus Leila tegelikult käib.

Armukadedus on üks pimestav loom, seda teavad kõik, kes kahtlustustest vaevatud. Situatsioonis olles tunduvad asjad vahel väga tõsised ja isegi traagilised, aga distantsilt vaadatuna tragikoomilised või halenaljakad. Just nagu oli seda Rimo ja Leila puhul.

Jälitaja hakkas kannul käima ka teise loo kangelannal, 15-aastasel koolitüdruk Martal. Ent nüüd oli situatsioon palju jubedam – teda hakkas jälitama võõra albiino.

Marta oli hirmunud, ent vanemad ei uskunud teda. Ainult klassi tüdrukud võtsid tema muret tõsiselt ning ükskord kambavaimust julgust saades peksid nad vaese armunud albiino tänaval läbi. Ent see ei hirmutanud õnnetut armunut, kes jälitas Martat sama innukalt edasi. Marta ei julgenud enam üksi kooligi minna. Nüüd nägi ka isa, et asi on päris tõsine. Albiino armuavaldused läksid aga aina hullemaks, kuni Marta isa mehe paika pani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles