Ott Leplandi kuumad seksikaadrid jõuavad ka televaatajateni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland filmis «Vasaku jala reede»
Ott Lepland filmis «Vasaku jala reede» Foto: Youtube

Eesti televaatajateni jõuab pühapäeval esmakordselt hittfilm «Vasaku jala reede», mille tegijatelt näeb TV3 sügishooajal ka täiesti uut sarja «Nurjatud tüdrukud».

«Vasaku jala reede» on tempokas, muusika ja musta huumoriga täidetud kriminaalfilm, mille lavastajateks on Eesti noorimad režissöörid Andres Kõpper ja Arun Tamm.

Kuuludes noorte filmitegijate põlvkonda, on nad andnud endale täiesti vabad käed tabude osas, mis puudutab filmis käsitletavaid teemasid - olgu selleks siis seks, vägivald, narkootikumid või kasvõi iga tegelase lõplik käekäik.

Filmis mängivad Ivo Uukkivi, Priit Võigemast, Taavi Teplenkov, Hendrik Toompere jun, Priit Loog, Sten Karpov, Martin Mill, Lauri Pedaja, Raivo Trass, Ago Roo ja näitleja-lavakirjanik Martin Algus.

Oma filmidebüüdi teeb miljonite Eesti tüdrukute lemmik Ott Lepland ning lisaks talle mängivad kaasa ka Tagne Võip, Gerli Rosenfeld, Eva Pajus, Kirke Algma, Lana Vatsel, Katri Kitsing, Risto Proosa, Mart Müürisepp, Hasan Steinberg, Madis Veltman, Mattias Naan, Salme Poopuu ja Arun Tamm.

«Vasaku jala reede» meeskonnalt jõuab järgmisel nädalal TV3 eetrisse ka täiesti uus telesari «Nurjatud tüdrukud», mis jutustab elust raskestikasvatatavate tüdrukute erikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles