Näitleja Marin Mägi-Efert võttis alla 30 kilogrammi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marin Mägi seriaalis «Kodu keset linna»
Marin Mägi seriaalis «Kodu keset linna» Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Viimased kaks aastat on olnud Rakvere teatri näitleja Marin Mägi-Efreti jaoks nagu Ameerika mäed - kord oli ta õnne tipus, siis ei suuda oma peegelpilti vaadata. «Aga sa ei tohi ennast sõimata, siis ei suudagi olukorrast välja tulla,» teab Marin.

Kuigi Marin on tänaseks lahti saanud rasedusega kogunenud 30 lisakilost, jälgib ta siiski, mida ja millal suhu pistab, kirjutab ajakiri Naisteleht.

«Ma vaatan ka seda, mida ma Ellile süüa annan. Teen talle ikka kodust ja mõnusat sooja ja kasulikku toitu. Jäätist ja pulgakommi saab ta ju vahel ka, aga meie mõlema, Elli ja minu lemmiktoit on kanasupp,» tunnistab Marin.

Poolteist aastat pärast sünnitust tundis Marin, et teatrikihelus läheb hinges aina suuremaks. «Ma tahtsin tagasi tööle minna.» Eelmisel suvel mängis Marin menukas tükis «Vabrikutüdrukud», tänavu nägi teda samas rollis juba 20 kilo kergemana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles