Peogalerii: kaunid neiud panid Babuljal meeste silmad särama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuli viimane laupäev kostitas peoloomi Lounge Deja Vu`s ilu, temperamendi ja parimate vene hittidega!

Babulja on alati meeletult lõbus pidu, mis toimub kuu viimasel laupäeval Lounge Deja Vu's.

See on pidu, mida täidavad parimad vene hitid, pidu, mis kestab varajaste hommikutundideni ja, kus  silmailu eest hoolitsevad kaunid  ja sirejalgsed matrjoškad. See on üritus, kus külmad ja kanged joogid voolavad ojadena ja Deja Vu on tulvil kauneid inimesi.

Sel korral andis väga rütmika show staar-trummar Ahevn ja kaunid neiud panid kõigil meestel silma särama.

Oma iluga täiendasid Babuljat miss Estonia, disainer ja koolitaja Diana Arno koos õega, lisaks oli kohal Belgia šokolaadi- ja kohviärimees Filip Vanlerberghe elukaaslase Svetlana Shevcenkoga, sushi gurmaan Raul Reemet koos kaaslasega, Kuuba sigarite maaletooja, sigarisalongi La Casa Del Habano direktor Mahesh P. Ramnani jpt.
 

Järgmine pöörane Babulja ootab kõiki juba augusti lõpus, kuid enne seda pakub Deja Vu: 3. augustil  Friday Fun`il - lõbusat meeleolu, parimat muusikat ja ei ühtegi muret ja 4. augustil pakub Deja Vu maitsvaid ja erilisi šhotte - Shot's Night is waiting!

 

Vaata lõbusat galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles