Ainult naistele: kas eesti mees on ärahellitatud mats?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekaaluline mees
Ülekaaluline mees Foto: AFP / Scanpix
Peagi «Unistuste printsessis» oma unistuste printsi jahtima hakkav rinnakas Kadi Piller (24) põrutab Õhtulehele antud intervjuus, et eesti mees on mats ja seepärast eelistab kaunitar intiimsuhteid edaspidi vaid mustanahalistega.

«Eesti mehed ei arvesta naistega,» põrutab Kadi ja kinnitab, et isegi soome mees olevat parem kui eesti mees. Pikalt Itaalias elanud Kadi vannub, et ei abiellu kunagi mõne kohaliku mehega Maarjamaalt.

«Arvan, et eesti mees on ära hellitatud - okei, kui ma seda ei saa, siis on mul järgmine kohe võtta. Ei tahaks halvasti öelda, aga eesti mees on veidi mats, sest nad pole oma naisele võimelised isegi lilli tooma, ukse avamisest ja mantli seljast aitamisest rääkimata,» on kaunitar veendunud.

Veel kuulutab Kadi, et pole nelja viimase aasta jooksul seepärast koos olnud ühegi valge mehega ning on veendunud, et see, kes on kunagi musta meest proovinud, ei taha enam valget nähagi, kuna šokolaadikarva mehed pole vaid seksis suurepärased, aga ka tavatult soojad, hoolivad ja stiilsed inimesed.

Tegelikult julgeb nii mõnigi aus eesti mees tunnistada, et igas eesti soost isases on natuke mökut. Näiteks tegi seda hiljuti ühes intervjuus isegi Uuno Raadio saatejuht Aleksander Ots, kui pajatas oma tegelaskujust Sannust seriaalis «Eestlane ja venelane».

Mida arvad sina, eesti naine, kas eesti mees on ärahellitatud mats?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles