Prints Charlesi armastuskirjad pandi oksjonile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walesi prints Charles
Walesi prints Charles Foto: AFP / Scanpix
Interneti oksjonisaidil eBay pandi müüki armastuskirjad, mis väidetavalt pärinevad Briti troonipärija prints Charlesi sulest.

Aastatest 1976-1980 pärinevad kirjad on adresseeritud Janet Jenkinsile, keda kahekümnendates eluaastates Charles kohtas ajal, mil naine Kanadas Suurbritannia saatkonnas töötas, kirjutab Digitalspy.

Kirjade alghinnaks on 25 000 naela ehk ligi 435 000 krooni. Muuhulgas räägib brittide tulevane kuningas neis hirmust vale inimesega abiellumise ees ning oma suhetest pressiga.

«Kui me koos välja läheks, oleks press meil hetkega kallal ja see oleks masendav,» kurtvat prints ühes kirjas.

Viimases, seitsme lehekülje pikkuses Windsori lossi ametlikule kirjapaberile kirjutatud teates räägib Charles: «Mõte, et mu hotellitoas võiksid välisvisiitide ajal daamid olla, hirmutab mu uut erasekretäri.»

«Pean lihtsalt võimalikult ruttu abielluma ja siis võivad kõik need inimesed end veidi lõdvemaks lasta,» mõtiskleb kroonprints ühes kirjadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles