Tanja Mihhailova vaatas juba pisikese plikana Madonnat suu ammuli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova «Laulupealinna» finaalsaate läbimängus
Tanja Mihhailova «Laulupealinna» finaalsaate läbimängus Foto: Tiit Mõtus

«Madonna oli esimene artist, kelle videokassetid ja plaadid mul juba lapsepõlves kodus olid, ja esimene laulja, kes kasutas oma esinemistel ka hästi palju tantsu ja keskendus visuaalsele poolele, mis mind on kogu aeg köitnud,» põhjendab lauljatar Tanja Mihhailova, miks tema oma tribuutkontserdiks just Madonna valis.

Kui Tanja võttis ette Madonna lood, siis mõni aeg tagasi andis näiteks Birgit Varjun kontserte tribute to Tina Turner, Rolf Junior tribute to George Michael ja Uku Suviste tribute to Michael Jackson, kirjutab Õhtuleht.

Alles möödunud nädalal laulsid Õllesummeril Ithaka Maria Michael Jacksoni, Teele Viira Amy Winehouse’i ja Sofia Rubina Whitney Houstoni laule.

Et tema valik Madonnale langes, on Tanja sõnul loomulik, sest popikoon on teda köitnud juba väga ammustest aegadest.

Tanjagi tahaks pigem olla artist ja meelelahutaja kui pelgalt laulja ning nagu Madonnale, meeldib tallegi oma esinemistes rõhku panna ka tantsule ja kostüümidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles