Lea Liitmaa: olin teismeeas kole, kandiline ja poisilik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa pärast stiilimuutust saates «Stiilipäevik».
Lea Liitmaa pärast stiilimuutust saates «Stiilipäevik». Foto: TV3

Lea Liitmaa ütleb,et hakkas tähelepanu oma kehale pöörama alles teismeeas, mil avastas, et poisilik, «kandiline» aga samaaegselt ilus ja kole ning kõige selle juures ei lasknud oma õnnelikolemist sugugi mitte häirida.

«Naine, keda paljud peavad imekauniks ja säravaks olevuseks ning keda ilmselt sama paljud vihkavad ega näe minus ühtki ilusat tahku,» räägib Liitmaa ajakirjas Anne&Stiil, kes ütleb, et tema kehas elavad mitmed olevused.

Teismeeani Liitmaa oma välimusele nii palju tähelepanu ei pööranudki, kuni ühel hetkel seisis lauljatar peegli ette ja avastas, et sealt vaatab vastu kole poisilik tüdruk.

«Leidsin äkitselt, et kõigil teistel on kulmud, mis annavad näole iseloomu ja kuju, minu omad on aga nähtamatult heledad, nii et meenutan öökulli,» meenutab Liitmaa.

«Miks küll kõik need ebasümmeetriad minus kokku said?» küsis toona lauljatar endalt, viidates oma «kandilistele» kehavormidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles