Homme kuuleb Kadrioru pargis Jääääre mesimagusat muusikat

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäääär
Jäääär Foto: Raigo Pajula

Homme, 20. juunil avab Kadrioru Park suvehooaja koos tasuta kontserdi ja loodusfoto näitusega.

Sellel kolmapäeval on kõigil pargi sõpradel võimalik osa võtta suvehooaja avamise raames erinevatest sündmustest ja tegevustest kaunis Kadrioru pargis.

Suvehooaja avamine algab kell 16 kui avatakse pargi muuseum-raamatukogus fotonäitus «3 Vaadet». Näitusel võib tutvuda Argo Argeli (Looduse aasta foto 2012 Grand Prix), Andreas Raukase ja Caspar Lootsmanni töödega viimaselt kahelt aastalt.

Tund hiljem, kell 17 on huvilistel võimalik osaleda Kadrioru parki tutvustaval ekskursioonil, mida juhatab Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogu kuraator Elle Pent. Kogunetakse 10 minutit enne viite Luigetiigi kõrval paikneva päikesekella juures. Ekskursioon lõppeb Kadrioru kontserdiväljakul, kus on juba alanud õhtune kontsert.

Kell 18 algab suur suvehooaja avakontsert, kus sellel korral on kaks esinejat. Esimesena võib kuulda Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkestri esituses mõnusat pargimuusikat erinevatest ajastutest.

Kell 19.30 - pärast puhkpilliorkestri kontserti - on kuulajatel veidike aega, et loodust nautida ning siis astub lavale õhtu peaesineja, ansambel Jäääär, kes lubasid Kadrioru Pargi hooaja avamise puhul anda mõnusa ja järgneval ööl saabuvale suvele sobiliku positiivse muusikaelamuse.

Lisainfo Kadrioru pargi sündmuste kohta leiab Kadrioru pargi koduleheküljelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles