Skandaal: «Troonide mängu» loojad ajasid teibasse George Bushi pea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troonide mäng
Troonide mäng Foto: Fox Life

Fantaasiasarja «Troonide mäng» loojad kasutasid rekvisiidina George Bushi näoga mannekeeni, mis vihastas välja endise presidendi toetajad.

Esimese hooaja lõpuosas näitab kuningas Joffrey (Jack Gleeson) Sansa Starkile (Sophie Turner) teibasse aetud päid, mis kuulusid riigireeturitele, vahendab Contactmusic. DVD-kommentaaris räägivad sarja produtsendid: «Inimesed ei pruukinud seda märgata, kuid vasakult viimane pea on George Bush.»

Nad rõhutasid hiljem, et tegemist pole poliitilise avaldusega, vaid et nad kasutasid ära stuudios olevat materjali.

«Kasutame sarjas palju võltskehaosi - päid, käsi jne. Me ei saa endale lubada nende nullist tegemist, eriti stseenides, kus neid on palju vaja. Nii rendime neid hulgi. Alles pärast stseeni filmimist juhtis keegi tähelepanu, et üks peadest näeb välja nagu George W. Bush,» seletasid nad. «Me ei soovinud endise presidendi ees lugupidamatud olla ja vabandame, kui see nii tundus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles