Presidendiball - kes oli kauneim ja kes astus kahe jalaga ämbrisse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv
Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv Foto: Priit Simson

Kelle kleit oli sel aastal kõige kaunim ja kes astus kahe jalaga ämbrisse? Mõne arvates oli proua Ilvese kleit liiga sportlik ning Signe Kivi oma üllatavalt igav.

Õnnestunud valikuteks peeti seekord näiteks Andrus Ansipi abikaasa Anu kleiti, mida kroonis ehtekunstnik Kaie Partsu efektne kullast kaelaehe.

Samuti nägi äärmiselt elegantne välja poliitik Evelyn Sepp, kelle saatjaks oli taas kord meelelahutusärimees Peeter Rebane.

Näitleja Rasmus Kaljujärve käevangus olnud aasta seksikaim naine, Lenna Kuurmaa tegi aga kreemikas kleit veidike tüsedaks. Paljudele jäi mulje justkui oleks Lenna lapseootel. Järsku ongi?

Õhtu vaieldamatu pärl oli aga Keit Pentus, kes kandis kärtskollast kleiti ja veripunaseid kingakesi.

Kevadiselt värskelt ja tujutõstvalt mõjus ka näitlejatar Evelin Pange laimikarva kleit punase lillekesega.

Uhke kleit ja veel uhkemad kingad olid ka R2 peatoimetajal Heidy Purgal. Tema elukaaslase, DJ Criticali varbaotsi peitsid näiteks stiilsed valged tennised.

Maksimumpunktid on kindlasti ära teeninud ka Urve Palo ja Juhan Partsi elukaaslane Daisy Tauk.

Ämbrisse astusid aga sel aastal kindlalt Kalle Pallingu kaaslane, kelle kostüüm nägigi välja nagu ämber - efektne, kuid mitte presidendi vastuvõtule sobilik.

Nagu punamütsike kaelatoega nägi välja ka Artur Talviku abikaasa Anneli.

Kuid kõige jubedama tüllist ja pitsist bordellipidaja kleidi oli üll ja karvase käsna kaela ümber sättinud tulevane keskerakondlasest tibi, Liis Lass, kes püüdis vist järele teha kunagi Urmas Reinsalu käevangus presidendi vastuvõtule saabunud Carmen Kassi ehk Õhtulehte tsiteerides - «Liis Lass on vaese mehe Carmen Kass?»

Vaata selle aasta presidendivastuvõtu pildigaleriid ja vali, kellel oli sinu arvates kauneim kleit, soeng, aksessuaarid või hoopis kaaslane!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles