Fännid, rõõmustage! Terminaatoril tuleb 25. aasta juubelituur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terminaator
Terminaator Foto: Kristjan Lepp

24. veebruaril 1987. aastal andis Tallinna X keskkooli noortebänd «Terminaator» oma esimese kontserdi. Tänaseks on ansambel tegutsenud 25 aastat ja termikad otsustasid seda sündmust tähistada võimsa kontsertturneega üle kogu Eesti.

Juubelituur toimub:

15.06 Keilas
16.06 Pärnus
17.06 Paides
18.06 Tartus
19.06 Võrus
20.06 Viljandis
21.06 Raplas

Terminaator lubab suurejoonelist ja vaatemängulist show'd, kus tulevad esitamisele bändi «kullafondi» kuuluvad laulud («Juulikuu lumi», «Muinasjutu mets», «Carmen», «Aja teenija», See ei ole saladus»...jne) kui ka päris uut ja seniavaldamata materjali.

«Me pole juba aastaid suvetuuril käinud...,» räägib Terminaatori liider Jaagup Kreem. «Tahame pakkuda meie publikule ainult parimat, seega oleme tuuri ette valmistanud ligi pool aastat. Lavadekoratsioonid, püro- ja valgusefektid, läbimõeldud vahemängud - see on ainult väike osa kogu sellest tohutust masinavärgist, mis jaanieelsel nädalal mööda Eestit ringi liigub.»

Juubelituuri külalisteks on karismaatiline ansambel Traffic ja kütkestav noor lauljanna Rosanna, kes neil päevil ilmutas oma uue singli «Soovin, et Sa oleksid siin».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles