Superstaar Marten Kuninga rokilik pulm!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesudisainer Kriss Soonik lasi täna müüki Eestis uue pulmakollektsiooni nimega "Rebel Bride", mille fotoshootil osales Superstaari saatest tuntud Marten Kuningas
Pesudisainer Kriss Soonik lasi täna müüki Eestis uue pulmakollektsiooni nimega "Rebel Bride", mille fotoshootil osales Superstaari saatest tuntud Marten Kuningas Foto: Kristel Raesaar


Pesudisainer Kriss Soonik lasi täna müüki Eestis uue pulmakollektsiooni nimega «Rebel Bride», mille foto-shoot'il osales Superstaari saatest tuntud Marten Kuningas.
 



Kollektsioon pakub mitmeid Sooniku klassikute liinist tuttavaid stiile, millele on antud «mesinädalate valge ja rock`n`rolli puudutus». Brändile omaselt on seal pesu kui ka pluusid ning topid, mida ei pea varjama kampsuniga.

«See on ilus, õhk õrn ja naiselik, mis sobib kaasaegsele pruudile, kuid valget ei pea kandma ainult pruudid,» ütleb Kriss Soonik.
 

Kollektsiooniga saab alates tänasest tutvuda Ulaka Kaunitari vallatus pesupoes Solaris Keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles