Lady Gaga tühistas kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Lady Gaga tühistas 3. juunil Jakartas toimuma pidanud kontserdi turvakaalutlustel.

Indoneesia mosleminaised korraldasid möödunud nädalal USA popstaari vastase protesti Jakarta julgeolekuministeeriumi ees, väites et naise šõu solvab neid ja nende religiooni, vahendas AFP.

Pärast seda teatasid survegrupid, et kontserdi toimudes tuleb Lady Gagal arvestada selle vastu protestijate vägivallaga. Gaga tuuri korraldajad ei jõudnud protestijatega mitte ühegi kompromissini, väites et see pole lihtsalt võimalik.

Promootorite advokaat Minola Sebayangi sõnul läks situatsioon Gaga mänedžmendile iga minutiga üha keerulisemaks ning vägivalla ähvarduste valguses otsustas popstaar selle kontserdi ära jätta. «Asi pole üldse Lady Gaga enda turvalisuses, aga ka publiku omas, kes teda vaatama tuleb,» põhjendas mees.

Gaga kommenteeris teemat Twitteris: «Vihas ei ole mitte midagi püha. Meil tuli Indoneesia kontsert tühistada. Mul on väga kahju ja olen sama muserdatud nagu kõik mu fännid. Te olete minu jaoks kõik. Üritan teie jaoks midagi erilist välja mõelda. Minu armastus Indoneesia vastu on kasvanud. #GagaSaadabArmastuseJakartale ja kõikidele selle linna elanikele.»

Gaga esindajate sõnul oli Jakartas 3. juunil toimuma pidanud kontsert väljamüüdud. Kõik 52 000 piletit ostetakse tagasi.

Popstaari vastased olid uudist kuuldes rõõmsad. «Oleme tänulikud, et naine otsustas siia mitte tulla. Indoneeslased on nüüd kaitstud moraali hävitava Emakoletise ja tema pattude eest. Lady Gaga fännid, teie lõpetage kurtmine ja kurjuse kummardamine,» teatasid nad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles