Kukumägi ei jäänud esietendusega rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukumäe uus teater Kukun Ikka sai avapaugu 10. mai õhtul 2012 Tallinna Rahvusraamatukogu Kammersaalis etendusega "Kaheksa varbaga kuningas"
Kukumäe uus teater Kukun Ikka sai avapaugu 10. mai õhtul 2012 Tallinna Rahvusraamatukogu Kammersaalis etendusega "Kaheksa varbaga kuningas" Foto: Sven Tupits

Neljapäeval, 10. mail esietendus Tallinna Rahvusraamatukogu Kammersaalis Arvo Kukumäe uue teatri Kukun Ikka uuslavastus "Kaheksa varbaga kuningas".

Et Kukul ei tahtnud kohati tekst peas püsida, pidi  lavastaja Andrus Kivirähk teda muuhulgas vahepeal etteütlemisega abistama.

"Ma pole laval juba väga kaua olnud. Esietendusel tundsin ennast väga haprana! Ning et ma pole valetaja ja vassija tüüp, võin öelda, et esietendusega ma päris rahule ei jäänudki," pihtis Eesti filmimaastiku elav legend Arvo Kukumägi Õhtulehele.

Oma eluga ree peale tagasi saanud Kukumägi alustas neljapäeval seitsmest etendusest koosnevat sarja

"Tegelikult oli kogu see nii-öelda erateatri loomine minu jaoks enese proovile panemine. Ma olen maailmas päris palju ringi rännanud ja näinud nende erateatrite arengut. Mõtlesin siis, et miks mitte ise ka proovida.

Kukumägi tunnistab, et on oma teari tegemistega hetkel siiski miinustes

Praegu olen küll igati pidi miinustes – olen tüki eest maksnud kõikidele osapooltele –, kuid see polegi esmatähtis: minu jaoks on ka publiku aplaus ja kiidusõnad paras palk," teatab Kukumägi.

"Kaheksa varbaga kuningas" etendused: 15., 16., 17., 22., 23. ja 31. mail kell 19.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles