Eva Longoria treenib tervise, mitte ilu nimel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria stsenaristide streigil
Eva Longoria stsenaristide streigil Foto: AP Photo / Scanpix

Näitlejanna Eva Longoria naljatles, et pärast abiellumist on ta oma välimuse käest lasknud ning rääkis põhjustest, miks ta jõusaalis higistab.

«Meeleheitel koduperenaiste» staar, kes abiellus möödunud aasta juulis korvpalliässa Tony Parkeriga, ütles, et pärast pulmi on ta hakanud vähem trenni tegema, kirjutab FemaleFirst.

«Nüüd, kus olen abielus, ei pea ma enam nii palju pingutama,» ütles 32-aastane Eva ning lisas siis ruttu: «Tegin ainult nalja!»

«Nagu enamikel naistel, esineb ka mul faase, kus töötan kõvasti, seejärel aga ei puutu ma kaks kuud kangi,» rääkis Eva oma treeningkavast.

«Nüüd teen trenni põhiliselt sellepärast, et tunnen end siis paremini, aga mitte välise surve tõttu. Õnneks ei muutu mu keha palju, olen alates keskkoolist sama palju kaalunud,» lisas Longoria.

Naine kinnitas, et teeb trenni oma tervise, mitte ilu heaks: «Kasvasin üles sportlasena, seega tahtsin olla pigem tugev ja terve kui kõhn ja ilus. Selle nimel ma trenni ei tee.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles