Briti prints Harry sai Jamaicalt uue hobi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry armus Jamaical reggae-muusikasse.
Prints Harry armus Jamaical reggae-muusikasse. Foto: SCANPIX

Briti prints Harry soovib sõprade sõnul saada reggae-muusika DJ-ks ning oma oskusi plaadimasina taga ka pidudel demonstreerida.

27-aastane noormees sai selleks innustust märtsis toimunud reisilt Jamaicale, kus prints tutvus Bob Marley lese Ritaga, vahendab Contactmusic.

Allikas rääkis väljaandele The Sun: «Harryt on alati muusika huvitanud, aga Jamaical avanesid tema silmad tõeliselt. Mees haaras kodus tagasi olles kohe reggae järele. Tutvumine Rita Marleyga oli tema jaoks inspiratsiooniks. Naine on talle tõsiselt mõju avaldanud.»

Harry kasvatab oma vinüülplaatide kogu päris jõudsalt, ostes kokku reggae-muusikat erinevatest internetis olevatest muusikapoodidest ning üksikisikutelt. Mees loodab saada kokku piisavalt palju laule, et oma lemmikuid ka pidudel mängida, kuigi ilmselt osutub see soov tema päritolu tõttu ebatõenäoliseks.

Allikas lisas: «Vaevalt, et ta kunagi avalikult DJ-na üles astub. Kui see õnnestuks, siis oleks tegemist kindlasti aasta peoga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles