Ott Kiivikas: mul oli tunne, et olen kullale väga lähedal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Reedel Hispaanias EMil Mikk Raudsepa kullavõiduga juunioride klassikalises kulturismis alanud Eesti medalisadu kulmineerus eile kristina Koroljaki kahe esikohaga juunioride fitnessis ja Ott Kiivikase hõbedaga kulturismis.

Eesti kulturismi grand old man Kiivikas tuli teiseks kehakaalus -90 kg. «Väga hea tunne on,» rääkis ta pühapäeva õhtul Õhtulehele. «Minu eelmisest Euroopa meistrivõistluste medalivõidust on juba seitse aastat möödas - täna oli tunne, et olen kullale väga lähedal, aga olen ka hõbedaga rahul.»

27. korda tiitlivõistlusel osalenud Kiivikas märkis, et eelmise aasta Euroopa meister pidi leppima neljanda kohaga. «See annab enesekindlust, et teen õiget asja,» lausus ta.

Kiivikast rõõmustas ka tulevikulootuste vägev läbilöök: Raudsepa kuld juunioride klassikalises kulturismis ning Koroljaki kuldmedalid fitnessi absoluutarvestuses ja pikkusekategoorias - 163 sentimeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles