Thom Yorke: plaadifirma EMI valetab

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radioheadi Thom Yorke
Radioheadi Thom Yorke Foto: WENN

Radioheadi laulja Thom Yorke on tagasi lükanud enda endise plaadifirma EMI väited, justkui punt oleks firmast lahkunud selle tõttu, et bändile ei võimaldatud suurt avanssi.

Eelmisel nädalal rääkis EMI esindaja Briti ajalehele The Times, et Radiohead otsustas lahkuda, kui nende rahalisi nõudmisi enne viimase albumi «In Rainbows» lindistamist ei täidetud, vahendab Wenn.

Radioheadi muusik aga väidab, et nad ei ole plaadifirmalt midagi sellist palunud ning et nad lahkusid EMIst, kuna firma ei andnud neile õigust kontrollida oma loomingu kasutamist tulevikus.

«Me ei küsinud EMI-lt tohutuid rahahunnikuid. See on vale,» ütles Yorke.

39-aastane laulja on ärritatud, et EMI juhataja Guy Hands üldse Radioheadi lahkumisega avalikkuse ette tuli: «Mulle tundub rahvusvahelise plaadifirma juhi puhul väga kummaline, et ta sellist saasta avalikkuse ees üles kaevab või õigemini, et ta oma musta pesu niimoodi avalikult peseb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles