Madonna seksikad fotod pahandavad ekskaasat?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guy Ritchie ja Madonna
Guy Ritchie ja Madonna Foto: AP / Scanpix
Madonna endine abikaasa Guy Ritchie olevat naisel palunud seksikate fotode jaoks poseerimise lõpetada, sest Ritchie arvates teeb see nende kolmele lapsele häbi.
Sel nädalal ilmusid ajakirjas W väljakutsuvad pildid, millel 50-aastane lauljanna koos modell Jesus Luziga poseerib ning Ritchie olevat neid nähes šokeeritud olnud, kirjutab Femalefirst.

«Madonna hiljutised poolpaljad fotod šokeerisid Guyd,» rääkis allikas. «Ta ütles Madonnale, et see võib lastele koolis häbi põhjustada. Siis naljatles Guy, et Madonna peaks praeguseks juba sellistest asjadest üle saanud olema.»

«Madonna oli selle pärast täiesti endast väljas – mitte ainult seetõttu, et ta jälgib rangelt, millise meedia ja väliste mõjudega tema lapsed kokku puutuvad, vaid ka sellepärast, et ta vihkab seda, kui Guy kommenteerib tema tegemisi artistina.»

Samuti olevat Guy avaldanud nördimust selle üle, et Madonna ei luba nende kolmel lapsel televiisorit vaadata. 40-aastane Ritchie usub, et Lourdes, Rocco ja David peaksid pärismaailmaga kohtumiseks paremini ette valmistatud olema.

«Guy kardab, et range kontrolli all kasvades ei saa lapsed ettevalmistust tõelise maailmaga kohtumiseks – ta ei taha, et nad vati sees elaksid,» selgitas allikas.

«Ta on Madonnale öelnud, et teiste inimeste kodusid külastades peaks lastel rohkem vabadust olema. Ta usub, et kui ta teab, mida lapsed telerist vaatavad, saaks ta neil nähtut mõista aidata ja selle üle arutleda,» lõpetas asjassepühendatu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles