Galerii: Linna kõige säravaim pidu on Dom Party!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 20.aprillil toimunud ekstravagantsel Dom Partyl astusid üles kaunid naistrummarid ansamblist Apple Cherry Punch.


Nagu Dom Partyle kohane voolas šampanja ojadena ja kaunid külastajad täitsid Klubi Teater ruumid.

Meelelahutus algas juba tänavalt, kus kaunitar puuris lahutas pikas järjekorras ootavate külastajate meelt.


Pidu, mis on täis glamuuri, kauneid külastajaid, parimat muusikat ja meeletutes kogustes šampanjat, kostitas sel korral rahvast eksklusiivse trummi-showga.

Parimaid rütme, mida esitasid kaks Eesti seksikamat trummarit Hele-Riin Uib ja Helena Victoria Kirss, mängiti erineva kuju, nime ja kõlaga trummidelt.


Glamuurselt peolt ei puudunud ka glamuuri armastavad külastajad, nagu näiteks Monaco suurärimees ja saate Unistuste prints-Roberto De Silvestri, jpt.


Kaunis pidu, mis valmib koostöös maailmakuulsate brändidega nagu: Vertu, Status Club, Versace, Mercedes-Benz, Hotel Santa Barbara, Schlössle Hotell, kostitab kõiki oma šarmantsusega juba järgmisel kuul, kuid enne veel on teie ees:

Reedel, 27. aprillil toimuv glamuurne ja särtsu täis  X.O. Club Members - Rio Carnival ja laupäeval, 28. aprillil Buduaar Girls NIght parim naiste pidu, kus naistele kehtib terve öö TASUTA sissepääs!

 

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles