Mood: Eesti oma Westwood Venemaad avastamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. aprillil võisid valitud moegurmaanid nautida Eesti oma Westwoodiks nimetatud Xenia Joosti  Sügis-Talv 2012 ja Sügis-Talv 2012 Kids kollektsioonide esitlust Aurora moenädalal Peterburis.

Ainsa Eesti esindaja Xenia Joosti kollektsioonid võeti vastu soojade emotsioonidega. «Olen õnnelik, et Peterburg kostitas minu Sügis-Talve 2012 kollektsiooni ja andis suurepärase võimaluse näidata oma loomet.»

«Ma näen selles partnerluses suurt potentsiaali, sest Eesti disaineritel on kindlasti palju pakkuda oma puhta ja läbimõeldud visuaali näol ning Venemaal on palju vastu anda oma rikkaliku kultuuripinna ja suure turuga!» pajatab Xenja Joost.
 

Peterburis viiendat korda aset leidnud Aurora Fashion Week on kujunenud üheks tähtsaimaks rahvusvahelise kaliibriga moeürituseks kogu Venemaal. 

Selleaastasel moelaval astusid üles disainerid Ameerika Ühendriikidest, Brasiiliast, Venemaalt, Taanist, Süüriast, Liibanonist, Prantsusmaalt, Koreast, Kazhastanist ja Lätist.

Kiika pilte Xenja moeloomingust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles