Abielu lahutanud Argo Aderi uus romaan jätkub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Partyl esines glamuurne transvestiit Naomi
Argo Ader koos kaunitaridega
Dom Partyl esines glamuurne transvestiit Naomi Argo Ader koos kaunitaridega Foto: Maksim Toome

Paistab, et mõne aasta taguse «Tantsud tähtedega» üks võitjaid, kulturist Argo Ader (41) on treenerina siiski murdunud mees, sest kui veebruaris eitas Viimsi SPA võrkpallinaiskonna füsioterapeut ja üldfüüsilise ettevalmistuse treener Ader igasugust lähedasemat suhet naiskonna mängija Maarja Kerneriga (24), siis nüüd räägib nende kehakeel küll sootuks teist, kuid rahvusvaheliselt küll igale tohmanilegi mõistetavat keelt.

Argo jäi Maarjaga kaamera ette ühel õndsal pühapäeval 1. aprillil, kui nad väisasid üheskoos Nõmmel peetud vutilahingut - samal ajal, kui nad sõpradega tribüünil muretult juttu puhusid, libistas Argo, silmis kelmikas säde, oma jõulise musklis käe õrnalt ümber Maarja õblukese piha, kirjutab Kroonika.

Veebruaris selgus, et kuigi Argo Ader on abielu Reine Aderiga ametlikult lahutanud, elavad nad endiselt koos Reine eramus Keilas.

Milline on seis selles osas täna, aga ka läbikäimine Maarjaga, sellel Argo pikemalt ei peatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles