Charlie Sheeni huulilt kõlab õllereklaamis f-tähega sõna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Charlie Sheen
Näitleja Charlie Sheen Foto: Michael Loccisano/AFP

Charlie Sheen astub üles Hollandi õllebrändi Bavaria reklaamis, mis heidab veidi nalja staari mulluse alkoholisõltuvuse ja püüdluste üle oma pahest arstide abiga vabaneda.

Õlu, mida reklaamitakse, on alkoholivaba.

Charlie on reklaamis teel taastusravist koju. Teel näeb ta kõiki inimesi sh politseid ja lapseootel naist õlut limpsimas. Koju jõudes tervitavad meest tema sõbrad üllatuspeoga, kus samuti kõigil õlletops näpus on. Charlie huulilt kõlabki f-tähega sõna.

Endine «Two and a Half Men» staar vabandas alles hiljuti oma mulluse käitumise pärast. «Ma ei saanud isegi aru sellest mehest, kes ma vahepeal olin,» tunnistas Sheen. «Soovin, et see oleks olnud kellegi teise keha. Ütled, et see oli vaid aasta – see polnud ei päev ega ka sada aastat.»

Järgmisena saab Charlie Sheeni näha komöödiasarjas «Anger Management», mis portreteerib terapeuti, kes on spetsialiseerunud tugevate emotsioonide sh viha kontrollimisele ja juhtimisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles