Üllatus! Marilyn Jurman oli kaalujälgija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Aivar Kullamaa

Mis puudutab söömist, siis selles osas peab näitleja Marilyn Jurman end heaks targutajaks.

«Ma tean täpselt, kuidas peaks tegema ja arvan, et iga üks peab tegema täpselt nii, nagu tema tunneb,» räägib näitleja ja meenutab hea sõbranna lauset, mis talle väga meeldib: «Kui sind miski häirib, siis muuda seda.»

«Ära vingu, vaid muuda. kui sind häirib su kehakaal, siis muuda seda. Kui sind häirib, et sa ei saa süüa, siis muuda seda. Kui sulle ei sobi riided, milles Rihanna hea välja näeb, siis leia need riided, mis sulle sobivad.»

Üllatus, üllatus, aga ka väike Marilyn on olnud kaalujälgija. «Tol hetkel oli põhjus selles, et ma nägin filmirolli jaoks välja liiga hästi toitunud,» selgitab näitlejanna. «Ma ei olnud kindlasti paks, aga mul oli vaja välja näha, et olen natuke nälginud.»

Marilyn räägib ajakirjale Tervis, et pole kunagi oma kehakaalu pärast põdenud ning arvab, et on oma kasvu kohta täiesti normaalne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles