Anu Saagim: Eesti kuulsused on igavesed argpüksid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim: Eesti kuulsused on liiga igavad!
Anu Saagim: Eesti kuulsused on liiga igavad! Foto: Miira

Bravuuritar Anu Saagimi arvates võiksid Eesti kuulsused oma arvamusavaldustes julgemad olla, sest see oleks neile endile kasulik.

Anu rääkis Õhtulehele, et kui mõned staarid ei anna intervjuusid põhimõtteliselt, siis teiste intervjuud sisaldavad ainult hästi ümmargusi ja korrektseid vastuseid, kus iga sõna on läbi kaalutud, et jumala pärast mitte ühtegi apsakat sisse ei tuleks.

«See on täiesti ebainimlik, sest sellised intervjuud teevad meie inimestest, kellel võib-olla tõesti oleks midagi huvitavat ja õpetlikku öelda, alalhoidlikud hallid hiirekesed. Mina arvan, et see jookseb ringiga neile endile tagasi, sest neil on ju tegelikult seda vahtu enese müümiseks vaja. Kedagi eraldi välja tuua ei oskagi, sest nad on kõik ühed igavesed argpüksid. Võib-olla Mihkel Raud ühena vähestest ei ole kartnud näidata ka oma inimlikku palet,» teatas Saagim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles