Kutsekooli õpilased osalesid uues teleprojektis tasuta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Staartuunijad Heugenie Aidama, Alari Aidama, Hinge Elias Zaitsev, Liis Kilvits.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Staartuunijad Heugenie Aidama, Alari Aidama, Hinge Elias Zaitsev, Liis Kilvits. Foto: Viktor Burkivski

Käesoleval nädalal alustab Kanal 2 eetris uus saatesari «Tuuni mu mõisa!», milles näitavad oma oskusi Eesti erinevate kutsekoolide õppurid ja puhuvad uue elu sisse Paunküla mõisas asuvale hooldekodule.


Noortele tulevad appi filmilegend Leida Rammo, pikaaegne operetiprimadonna Therese Raide ja veteransportlane Herbert Sepp, kes hülgavad ajutiselt kodused mugavused ja kolivad samuti hooldekodusse.

Sisekujundaja assistendiks õppiv punapäine ja kunstripsmetega rõõmsameelne neiu Heugenie Aidama lõi kaasa mõisale kardinate valmistamise juures ning käis vabatahtlikult abis ka Tallinna Ehituskooli siseviimistluse eriala õppuritel.

Teleprojektis osalemise eest noortele raha ei makstud, küll aga premeeriti rohke töökogemusega. Ka muutus neiu arvamus hooldekodust. «Kõik inimesed olid seal nii rõõmsameelsed, see parandas õhkkonda. Eesotsas hooldekodu juhatajaga muidugi, teda vaadates ei saagi keegi kurb olla,» muheles Heugenie.

Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» esimene osa on Kanal 2 eetris laupäeval kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles