Jessica Simpson unustas esinedes laulusõnad ära

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Simpson
Jessica Simpson Foto: WENN.com
Lauljanna Jessica Simpson pahandas üleeile USAs fänne, kuna unustas esinemise ajal laulusõnad ära ning tegi laval muidki vigu.

Simpson andis Texase osariigis Great Rapidsis koos kantritrio Rascal Flattsiga 38 minuti pikkuse kontserdi, mille käigus ta mitmel korral laulusõnad unustas, laulmise asemel midagi ümises ning silmnähtavalt pisaratega võitles, kirjutab Wenn.

Ühe kontserdikülastaja sõnul palus lauljanna kõige tipuks bändil üht lugu otsast peale alustada.

Eile teatas Simpsoni esindaja, et lauljataril oli lihtsalt halb päev ning laulu taasesitamist nõudis ta seetõttu, et on perfekstionist.

Lauljanna hajeviloleku põhjuseks võib olla see, et USA meedias on teda viimasel ajal kasvanud kehakaalu pärast karmilt kritiseeritud.

Laulusõnade unustamisega on Simpson varemgi hädas olnud: näiteks läksid tal mõne aasta eest kantristaar Dolly Partonile pühendatud kontserdil esinedes meelest naise hiti «9 to 5» sõnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles