Bastien Salabanzi - Simple Session 12 rula võidufavoriit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastien Salabanzi
Bastien Salabanzi Foto: Sebastien Zanella / Desillusion Magazine

Legendaarne Prantsuse rulataja ning Simple Session 2005 võidumees Bastien Salabanzi naaseb Tallinna rulakulla järele.

Bastien Salabanzi (26) on kahtlemata selleaastase Simple Sessioni üks oodatumaid võistlejaid. 2005. aastal Simple Sessioni rulatšempioniks kroonitud prantslane võttis küll 2006. aastal aja mõneks ajaks maha, aga juba paar aastat hiljem vuhises taas võistlustel kõrgeid kohti võtmas. Miks mees vahepeal «pildilt» kadus, ei tea keegi - sosistati kuulujutte tema halvast iseloomust, tülidest sponsoritega ja piduderohkest elustiilist. Mees ise lükkab kuuldused ümber ning väidab, et vajas lihtsalt pisut aega eemaolekuks. Ka õnnestus mehel vahepeal kahe poisi isaks saada. Prantsusmaalt pärit, karjääri algus- ja kõrgaegadel aastaid USAs elanud ja rulatanud ning nüüd pigem Euroopas resideeruv Salabanzi armastab täna jätkuvalt reisida, on viimasel ajal hakanud ka hoolega kitarri mängima ning osaleb uuesti ka võistlustel.

Vaid 11-aastaselt profirulatajaks hakanud Salabanzil on lähiajast ette näidata vägagi magusaid saavutusi – legendaarse rulaässa Tony Hawki rulavõistluse ja Adidas Clashi võit ning kõrged kohad Maloof Money Cupilt ja Dew Tour’ilt. Sel nädalavahetusel on mees Tallinnas, pakkumas Saku Suurhallis toimuval Simple Sessionil oma vastastele vägagi krõbedat konkurentsi. Kõlakad käivad, et tegemist on suisa tänavuse võidufavoriidiga.

Vastaste read aga pole üldsegi mitte hõredad - muuhulgas asub Salabanzi vastakuti mitme eelmise Sessioni võidule väga lähedale jõudnud belglase Axel Cruysberghsi, hollandlaste Nassim Guammazi ja Tim Zomi, ameeriklaste Ron Deily ja Austen Seaholmi ning paljude teistega. Läheb põnevaks!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles