Bill Gates lasi kuulajate sekka moskiitod

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti asutajast Bill Gatesist on saanud jälle maailma rikkaim inimene. Tema varanduse suurus on 40 miljardit dollarit.
Microsofti asutajast Bill Gatesist on saanud jälle maailma rikkaim inimene. Tema varanduse suurus on 40 miljardit dollarit. Foto: Reuters / Scanpix

Microsofti asutaja Bill Gates lasi Californias Long Beachi tehnoloogia-, meelelahutuse- ja disainikonverentsil (TED - technology, entertainment and design) kuulajate sekka moskiitod.

Gatesi sõnul ei ole moskiitode levitatav malaaria mitte ainult  vaeste riikide probleem, vaid seda peaksid kogema ka rikaste riikide elanikud, kirjutab stuff.co.nz.

«Mitte ainult vaesed ei peaks kartma malaariaga nakatumist,» selgitas Gates purgitäie moskiitode lahti laskmise juures.

Microsofti asutaja rääkis sellel konverentsil malaaria ennetamisest.

Moskiitode intsidenti kinnitasid sellel konverentsil osalenud eBay asutaja Pierre Omidyar ja Twitteri juht Ev Williams.

Konverentsi korraldajate kinnitusel oli tegemist päris moskiitodega.

TED-konverents on iga aastane üritus, kus osalevad mitmed maailma juhtivad tegelased.

Moskiitolased (Phlebotomidae) on soojade alade väikesed karvased sääselised, pikkus 1,3 – 3,5 millimeetrit. Vastsed ei arene vees, vaid niiskes orgaanilises aines. Levitavad malaariat ja leišmanioosi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles