Trimmisaatest lahkunud Kristi: oleksin rahul 80 kiloga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade
«Tantsi tagumik trimmi» teine saade Foto: Jelena Rudi

Saatest «Tantsi tagumik trimmi» lahkunud Kristi Urbla kinnitas, et kaalulangetamise plaanid jäävad tal samaks ja eesmärk on silme ees.

«Ikka oleks rahul praegu 80 kiloga. Kokku sain saates kahe nädalaga alla peaaegu kaheksa kilo. Aga siin andis juurde tantsutrenn, mis oli kaks korda päevas. Pluss jõusaalis käimine. Eks see jääb ära ja kaal hakkab vähem langema. Mul on oma eesmärk ja lähen sellega lõpuni. Mis siis, et enam tantsima ei pea!» lubas Kristi.

Seda, miks just tema saatest välja langes, Kristi öelda ei osanud.

«Selle saate ajal tundsin end paremini kui esimese saate ajal. Sain rohkem kiita ka. Aga mitte piisavalt, et püsida saates edasi,» nentis ta.

Kristile meeldis väga Kaupo ja Monika tants: «Aga ma olen kogu aeg arvanud, et meespartneril on alati lihtsam naispartneriga toime tulla, kui olla naine ja mitte osata tantsida. Siis on nagu keerulisem. See on minu arvamus.»

Kristi tunnistas, et saade on talle tuntust juurde toonud.

«Käin hommikuti hästi tihti Statoilist kohvi ostmas. Müüja oli esimene, kes ütles, et jõudu sulle. Algul ei saanud aru, mida ta selle all mõtleb... Siis taipasin ja tänasin,» ütles naine.

Tantsutreenerist Oliverist hakkab Kristi kindasti puudust tundma.

«Ta on ikkagi superinimene. Tantsutreeningu ajal oli ta suhteliselt karm ja nõudis minult kõike viimase piirini,» rääkis Kristi.
Kristi arvates kohtunikud talle liiga karmilt ei öelnud.

«Teades ja tundes Anut, siis täiesti Anu Saagimi moodi kommentaarid. Siin ei olnud mitte midagi üllatavat. Esimeses saates olid kõik õigustet kommentaarid, et närv läks ikka niipalju sisse, et mida sa enne teadsid, seda saali põrandal enam ei teadnud. Teises saates sain ma tegelikult kiita. Kõik ju kiitsid. Kolm kohtunikku kiitsid,» jutustas ta.

Pöialt hakkab Kristi hoidma Anneli Pilpakile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles