Teele Viira: ja oligi tagumik paljas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Saatejuht ja laulja Teele Viira meenutas aasta tagust seika, kui ta Eesti Laulu võistlusel võitnud Getter Jaanile tausta laulis ning suures võidujoovastuses otse-eetris laval peaaegu palja tagumikuga tantsis ja laulis.

«Mul oli lühike seelik ja see oli kõrvamonitoride saatja külge kinni jäänud, nii et sukkpükstes tagumik oli näha!» ütles Teele Õhtulehele.

«Kõik olid hasardis: kui viimane duell on juba ära olnud, on eriti hea tunne, et oled võitnud, ja paned veel hullema paueri ning kergustundega,» meenutas Teele, kuidas võidujoovastuses lavale võiduesitust tegema mindi.

Pärast esitust avastas ta hirmsa tõsiasja: «Mul oli lühike seelik, ja tabasin bodyback’i ära võttes, et seelik oli täpselt selle taha kinni jäänud, nii et sukkpükstes tagumik oli näha! Ja oligi tagumik paljas!»

Teele ütles, et ta oleks võinud selle väikese asja ju kohe ära unustada, aga täpselt keset tagumikku oli sukkpükstes veel auk kah...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles