Mari vedas «Eesti tippmodelli» tiimi alt, kuid koju läks Anne-Lys

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tipmodell 3. saade
Eesti tipmodell 3. saade Foto: Kanal 2

«Eesti tippmodelli» kolmandas saates selgus, et Mari kuritarvitas saatetiimi usaldust.

Tüdrukud äratati varahommikul ootamatult üles ja nad pidid end poole tunniga valmis panema. Klient ootas ja sinna oli vaja õigeaegselt jõuda. Seda suutsid ainult kuus tüdrukut - Keiu, Helina, Evelin, Mari, Gerli Kai ja Lisann - ning nemad pääsesid kliendi juurde. Kes hiljaks, see ilma!

Modelle ootas kalendripildistamine toiduainetega. Selga said nad Kirill Safonovi riided. Helinal oli kõige keerulisem ülesanne, sest ta pidi poseerima hiigelsuure kalaga, mida oli väga keeruline käes hoida.

Ülejäänud tüdrukud said ootamatult teise võimaluse ning pidid end valmis panema viie minutiga.

Montoni peadisainer Kaire Kivari tegi teatavaks halva uudise - Mari on saatetiimi alt vedanud. Nimelt avaldas neiu Facebookis infot, mida ta lepingu järgi poleks tohtinud.

Montoni katses olid parimad Keiu, Triinu ja Adeline, kes saavad osaleda brändi kevadises moeshow's.

Kõige paremaks kuulutati Keiu foto. Kõige nõrgemalt esinesid Anne-Lys ja Mari. Parema pildiga sai hakkama Mari ja Anne-Lys pidi lahkuma. Mari küsis veel kohtunikelt, kas saaks kohti vahetada ja hoopis tema koju minna, kuid žürii otsustas, et Mari peab jääma.

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles