Kobarkinos näidatakse auhinnatud filme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse näitleja Vincent Cassel põneviku «Mesrine: Surmatung» reklaamplakati taustal.
Prantsuse näitleja Vincent Cassel põneviku «Mesrine: Surmatung» reklaamplakati taustal. Foto: AFP/SCANPIX

Iga päev kuni 5. veebruarini saab Tallinnas Coca-Cola Plazas näha filme, mis on kogunud Kuldgloobuseid, kriitikute kiidusõnu ja Oscari-nominatsioone. Näidatavad filmid kandideerivad kokku koguni 39 Oscarile.


 «Hää filmi nädal» toob vaatajateni näiteks prantsuse põneviku «Mesrine: Surmatung» Vincent Casseliga peaosas ning Rootsis elava liibanoni päritolu Josef Faresi  šokeeriva filmi «Leo».



Ekraanil on ka filmid, mis figureerivad nii Kuld­gloobuse kui ka Oscari nominentide hulgas – «Palgamõrvarid Brügges», «Pimeduse rüütel» ja «WALL-E». Samuti heidetakse pilk kinoajalukku, näidates filme «Kolm kuningat», «Seitse» ja «Kaklusklubi».



«Hää filmi nädala» lõpufilmiks on aga Bryan Singeri tõestisündinud lool põhinev ajalooline põnevusfilm «Operatsioon «Valküür»», mille kesksetes osades Tom Cruise, Kenneth Branagh, Tom Wilkinson jt. Kõikide seansside piletid maksavad 75 krooni. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles