Ženja Fokini moeetenduses kohtuvad mees ja naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Erik Riikoja / Tallinna Kaubamaja

Viru Keskuse moesündmus FIBIT toimub keskuse aatriumis 9.-10. märtsil ning tänavuse festivali päevaste etenduste moepalad stiliseerivad värskeimate kevadsuviste trendide kohaselt stilistikatalendid Elisabeth Aare ja Jevgeni Fokin.

Festivali avab Ženja Fokini stiliseeritud moeetendus Yin ja Yang, kus kohtuvad mees ja naine, päev ja öö, klassika ja vaba aeg. Harmooniat loovas etenduses näeb Ivo Nikkolo, Baltmani, Mohito, Reservedi, SHU, Expressionsi, Accessorize’i, Pro Optika ja Goldenpoint kevadsuvise moehooaja paremaid palasid.

Kevadsuvise hooaja olulisemaks soovituseks peab Ženja Fokin oskust säilitada omanäolisus, mugavus ning visuaalne nauding.

«Väga apetiitne on sel hooajal selgepiiriline siluett ning minimalism, kuid stiilne ning šikk viimistlus. Värvigamma on hullutav ning kangastel mänglevad prindid voogavad piiritult,» lisas Fokin.

Elisabeth Aare komplekteerib tänavusel FIBITil Montoni ja ABC Kinga ühisetenduse, kus stilist lubab tuua moepublikuni julgeid värvikombinatsioone. Tänavuse kevadsuvise moehooaja märksõnades on Elisabeth Aare isiklikuks lemmikuks pastelsed värvid. Samuti võimutseb moepoodiumitel kollane.

Stilistiliselt on kevadsuvine mood mõjutatud Aare sõnul 60ndatest ja 70ndatest. Tollased lõiked on tagasi nii meeste kui ka naiste moes.

«FIBITi etenduses toon ma välja praktilisi näiteid konkreetsete ja ilusate lõigetega rõivastest, mida on lihtne kanda ja kombineerida,» kirjeldas Aare ja lisas, et soovitatav on rõhutada sel hooajal rafineeritud ja kammitsetud väljanägemist, ent mitte liiga ülepakutult.

FIBITi moeetendused on kõigile avatud ja tasuta. Kõik moelaval esitletud tooted tähistatakse Viru Keskuse kauplustes vastava märgistusega.

Lisainfo on saadaval kodulehel virukeskus.com ja facebook.com/ViruKeskus.

FIBIT on Viru Keskuse moeürituste sari, mis tutvustab igal kevadel ja sügisel algava hooaja moetrende. Tänavu kevadel toimub FIBIT kuueteistkümnendat korda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles