Andres Peets hakkab juhtima tõsielusarja «Unelmate printsess»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Peets
Andres Peets Foto: Raigo Pajula

Eile tähistas TV 6 restoranis Sushi Cat seda, et mullu märtsis alustanud telekanal on tõusnud vaadatavuselt neljandaks, kohal oli ka TV 3 uue tõsielusaate «Unelmate printsess» juht Andres Peets.


Tegemist on sarjaga, kus paarkümmend Eesti naist võistlevad rikka välismaa mehe nimel, kellel TV 3 kinnitusel on korterid Monte Carlos ja Tallinnas, Rolls Royce’i autode kollektsioon jne.



Peetsi sõnul ei läinud ta saatejuhiks edevusest, vaid selleks, et promoda oma meelelahutusportaali toptop.ee. «Mul on hea meel, et pakuti just sellist saadet, mitte «Prillitoosi»,» lausus ta. «Olen väga palju õppinud ja kirjutasin isegi ühe saatelõigu.»



«Unelmate printsessi» kandideeris 177 naist, kelle hulgas oli ka toptop.ee «Alasti uudiste» lugeja Lilit Kaaret. «Naiste hulgas oli palju toredaid ja ilusaid aga ka kurje ja koledaid,» avaldas Peets. «Aga pärast saate vaatamist saavad kõik naised teada, kuidas saada unelmate printsessiks.» (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles