Algab konkurss «Kristiine Supermodell»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid Miranda Kerr (vasakul), Candice Swanepoel (keskel) and Alessandra Ambrosio Victoria's Secret ujumisriiete kataloogi fotosessioonil
Modellid Miranda Kerr (vasakul), Candice Swanepoel (keskel) and Alessandra Ambrosio Victoria's Secret ujumisriiete kataloogi fotosessioonil Foto: Reuters/ScanPix

«Eesti Tippmodelli» peasponsor Kristiine Keskus on samaaegselt Kanal 2 saatega käivitanud modellikonkursi «Kristiine Supermodell». Konkursi võitjast saab üheks aastaks Kristiine Keskuse reklaamnägu ja võitjaga sõlmib lepingu modelliagentuur Living Models.


Modellikonkurss kestab mitu kuud ja osalema on oodatud kõik modellikarjäärist unistavad naised alates 16. eluaastast.

«Kristiine on ennekõike moekeskus ja uuringute kohaselt naiste moekauba kõige populaarsema ostukohana on meie soov moemaailm inimestele lähemale tuua. Kogu rahvale suunatud modellikonkursi korraldamine on üks võimalus seda teha,» ütles Kristiine Keskuse turundusjuht Kristi Seppel.

Konkursi peaauhinnaks on leping modelliagentuuriga Living Models, hinnalised kingitused peasponsoritelt ja aastane leping Kristiine Keskusega. «Teisisõnu annab konkurss võimaluse modellikarjääri alustada ning võitjast saab üheks aastaks Kristiine Keskuse reklaamnägu,» lisas Seppel.

Hääletus toimub internetis ja Kristiine Supermodelli valib kogu Eesti. Konkursile saab registreeruda ning oma lemmikute poolt hääletada aadressil supermodell.kristiine.com.

Milline põnev töö ootab «Kristiine Supermodelli» võitjat ees, saab vaadata Kristiine Keskuse modellikonkursiks valminud värvikirevast reklaamklipist, mille jaoks spetsiaalselt kirjutatud lugu esitab Liis Lemsalu.

Lisainfo:
www.kristiine.com
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles