Avalda arvamust! Kuidas meeldis «Eesti tippmodelli» avasaade?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Eesti tippmodelli avasaatest
Kaader Eesti tippmodelli avasaatest Foto: Kanal 2

Esmaspäeval jõudis Kanal 2 ekraanile uue kodumaise tõsielusarja «Eesti tippmodell» avaosa. Kohtusime kümmekonna tüdrukuga, kes jõudsid saatesarja finaali.

Millise mulje jättis saade Sulle? Avalda arvamust kommentaariumis!

Võistlus algas enne, kui tüdrukud jõudsid kohvridki lahti pakkida - nad said ilusalongis täiesti uue välimuse.

Adeline tunnistas, et see tuli ehmatusena: «Ma ei oleks arvanud, et meil kohe juukseid lõikama hakatakse!» Uus välimus tundus talle väga võõras.

Anita valas pisaraid. Teda hirmutas see, kui palju juukseid tal ära lõigati. Kaamera ees tundis ta end veidi ebamugavalt. Sellegipoolest on modelliks saamine tema unistus.

Triinu tundis end hästi ja enesekindlalt.

Aleksandra palus oma juukseid mitte väga lõigata ega värvida. Seda ei tehtudki ja ta nägi väga loomulik välja.

Evelin oma muutuses pettunud ei olnud, sest ta ei soovinudki, et talle poisipead lõigatakse.

Helina jaoks oleks kõige hirmsam olnud kiilaspea. Uus soeng meeldis talle väga.

Keiu juuksed jäid samuti alles ja selle üle oli temagi õnnelik.

Lisann ehmatas stiliste oma ebatavalise soenguga. Ta sai korrektse ja äärmiselt naiseliku välimuse.

Ksenia armastab 60ndate stiili ning temast sai justkui tumedate juustega Marilyn Monroe.

Gerli Kai tahtis samuti pikki juukseid säilitada ja maha võetud 25 sentimeetrit ehmatas teda alguses väga.

Kümnele esialgsele tüdrukule tulid üllatusena lisaks mitu konkurenti - Ksenia, Kerli, Mari ja Anne-Lys. Avasaate lõpus veel kedagi välja ei hääletatud.

Vaata modellikandidaatide pilte siit.

Möödunud sügisel toimunud üleriigiliste castingute käigus kandideeris saatesse tuhandeid neiusid, kellest saatesarja pääsesid kümmekond modellihakatist. Saates osalevad tüdrukud peavad läbima halastamatu kadalipu, mis paneb nende võimed, isikuomadused ja stressitaluvuse rängalt proovile.

Modellihakatisi hindavad ning õpetavad moemaailma eksperdid nii Eestist kui ka mujalt maailmast, teiste seas «Ameerika supermodelli» püsikohtunik Miss Jay Alexander. Žüriilaua taga astuvad igal nädalal üles modelliärinaine Margit Jõgger, moekunstnik Arne Niit, tippfotograaf Toomas Volkmann ja Londonis elav ärinaine ja endine tippmodell Kaja Wunder, kes astub üles ka saatejuhi rollis. Tüdrukutele antakse nädal-nädalalt erinevaid ülesandeid ja
korraldatakse vahevõistlusi. Igast saatest lahkub üks tüdruk ja nii tõmbub ring üha koomale, kuni suve hakul selgubki Eesti tippmodell.

Tõsielusari «Eesti tippmodell» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20:35.

Vahetult pärast Kanal 2 saadet kell 21:35 hakkab Kanal 11s olema modellisaate järelsaade «Eesti tippmodell ekstra», kus tutvustatakse suurprojekti telgitaguseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles