Raju peogalerii: Dom Partyl esines glamuurne transvestiit Naomi Venemaalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 23. veebruaril toimus ööklubis Teater järjekordne unustamatu show'ga Dom Party.

Dom Party on pidu, kus klubi Teater on täis kauneid tantsijaid, kuhu on kohale tulnud stiilseimad külastajad nii Eestist kui ka kaugemalt ja loomulikult pidu, kus šampanja voolab ojadena.

Sel korral pakkus täismajale meeletut show'd transvestiit NAOMI Venemaalt, kes  suutis isegi kõige skeptilisema pealtvaataja endasse armuma panna.

Meile kõige lähimas metropolis on selletaolised show'd hetkel väga populaarsed, kuid Eestis oli nii kõrge tasemega show esmakordne.


Iga etteaste sisaldas vähemalt kolme erinevat kostüümi ja meeletult kõrgeid kontsi. Oma show lõpus oli kaunis Naomi sunnitud eemaldama paruka, kuna publik ei jäänud uskuma, et tegemist on meesterahvaga.

Lisaks astus publiku ette hoogsa trummi-show´ga Eesti üks parimaid trummareid Reigo Ahven, kelle rütmid ei jätnud kedagi külmaks.

Samuti tegi muusikalise etteaste saksofonist Kiril Sax, kelle saksofonimeloodiate saatel pakkusid silmailu siresäärsed tantsijannad.

Dom Party - üllatusi täis pidudesari, milles löövad kaasa tugevad maailmabrändid, nagu Vertu, Versace, Status Club, Hotell Santa Barbara jpt.
 

Juba järgmine Dom Party ootab kõiki 16. märtsil, kus astub publiku ette humoorikas Offbeat Orchestra.
 

 

Vaata galeriid kaunitest külalistest ja lõbusast atmosfäärist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles