Natalja Barajeva: tänasin õnne, et ma pole 100-kilone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Barajeva
Natalja Barajeva Foto: Jelena Rudi

TV3 kevadhooaja hittsaates «Tantsi tagumik trimmi» osalev 98 kilogrammi kaaluv 26-aastane Natalja Barajeva tundis viimati oma kaalunumbri vastu huvi keskkoolis.


«Ma pole mitte kunagi sale olnud,» tunnistas ta intervjuus Elu24-le. «Kui end keskkooli ajal kaalusin, siis olin 72 kilogrammi ning pärast seda ei ole ma kaalude poole vaadanud. Nüüd tänu saatesse sattumisele ostsin endale kaalu, kaalusin ning tänasin õnne, et ma pole 100-kilone,» rääkis Natalja lustakalt.

Naine on elu jooksul proovinud mitmeid erinevaid võimalusi kaalu langetamiseks. «Käisin sportimas, pidasin dieeti, aga ei tulnud midagi välja, motivatsiooni jäi ka puudu. Ükskord siis otsustasin, et tahan tunda end suurepäraselt ning võtsin vastu väljakutse, mis see saade pakub ning siin ma olen.»

«Tantsi tagumik trimmi» saates soovib ta kaalu langetada rohkem kui 15 kilogrammi. «Silme ees on number 72, mis on minu arvates ka saavutatav, pikemaks eesmärgiks olen seadnud 66 kilogrammi,» avaldas Natalja lootust, et ehk ei lange ta konkurentsist välja esimesena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles