Veeda erootiline sõbrapäev kinos!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba enne esilinastust kultuslikku kõmu tekitanud VEEALUNE ARMASTUS on 90-minutine kinoralli ning ideaalne kohtingufilm
Juba enne esilinastust kultuslikku kõmu tekitanud VEEALUNE ARMASTUS on 90-minutine kinoralli ning ideaalne kohtingufilm Foto: Kino Sõprus

Täna, 14. veebruaril kl. 21:30, ning lisaks veel ainult neljal päeval (samal kellaajal) linastub kinos Sõprus Jaapani “roosa” (soft porn) seksimuusikal “VEEALUNE ARMASTUS”.
 


Filmi autoriks on pika ajalooga soft-core Jaapani porno ning erootikafilmide uue laine üks tuntumaid režissööre Shinji Imaoka, maailmakuulus filmioperaator Christopher Doyle ning saksaprantsuse sündipopi kollektiiv Stereo Total.

Viie võttepäeva, väheste näitlejate, mitte ühegi kordusvõtte ning olematu eelarvega sündis üks 2011. aasta kuumematest, märjematest, ootamatumatest ning kahtlemata skandaalsematest linateostest – maailma esimene veealune seksimuusikal VEEALUNE ARMASTUS.

Juba enne esilinastust kultuslikku kõmu tekitanud VEEALUNE ARMASTUS on 90-minutine kinoralli ning ideaalne kohtingufilm.

VEEALUSE ARMASTUSE süžee on niivõrd triviaalne, nagu pinku eiga’s olema peabki

Kolmekümnendates vanatüdruk Asuka saadab elu igavledes mööda väikeküla kalavabrikus. Maaelu rutiini lõhestavad ainult töökaaslase seksiseiklused ning lähitulevikus terendav abielu Jaapani tüüpilisest kontorirotist bossiga…

Kuid kui Asuka satub silmitsi mütoloogilise veeolendi kappa’ga, väidetavalt uppumisurma tagajärjel veeolendiks muutunud keskkooliaegse armastatu Aokiga, on hetkega selge, et mõtted abielust ja igaöisest misjonäriasendist tuleb prügikasti visata.

See film on vitamiinipomm!

VEEALUNE ARMASTUS on film, mis tõmbab suunurga üles ning naeratuse näole nii tavalisele kinoarmastajale kui ka jaapani muusikavõi filmifännile.

Operaatorilegend Christopher Doyle’i lummavalt minimalistlik kaameratöö haarab vaataja hetkega kaasa, raamides esmapilgul kontrollimatuna näivast kaosest välja filmi sõnumi –

Armastus ON igavene ning… seks on lahe!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles