Ott Lepland meelitab sind poodlema südamliku muusikavalikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Raadio Uuno

Ott Lepland koostab kaubanduskeskuste ja kaupluste siseraadiotele sõbrapäeva ajaks südamliku muusikavaliku.


Sõbrapäeval, 14. veebruaril ja sellele eelneval nädalal on Eestimaa paljude kaubanduskeskuste ning kaupluste siseraadiotes võimalik kuulata muusikavalikut, mille koostamisel lööb kaasa laulja ja telesaate «Eesti otsib superstaari» kolmanda hooaja võitja Ott Lepland.

Oti roll on lisada siseraadiote lauluvalikusse romantilisi ja sõbrapäeva-meeleoluga laule, mis looksid emotsioone ja muudaksid sisseostude tegemise meeldivamaks.

«Muusikal on võime tekitada inimeses erinevaid tundeid ning sellest johtuvalt on ostukeskkonna taustmuusika peamine eesmärk luua kliendis positiivne meelolu ning tekitada soovi ostukeskuses või poes võimalikult kaua viibida ning taas tagasi tulla,» ütles projekti eestvedaja muusikaterapeut Dali Kask, kes on Eesti suurima kaubandus- ja teenindusettevõtete siseraadioprogrammide tootja, Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht.

Ka sel aastal jätkub ettevõttel projekt, kus ostukohtade taustmuusikat valivad pühade ja tähtpäevade ajal lisaks oma muusikatoimetusele ka tuntud Eesti lauljad ning muusikud. Nii aitasid läinud aastal oma valikutega külastajatele paremat meeleolu luua Birgit Õigemeel, Ivo Linna ja Gerli Padar.

«Keskustelt ja kauplustelt saadud tagasiside näitab, et paljudele poekülastajatele meeldib kui nende lemmikartist aitab poes viibimise aega muusikaliselt sisustada,» nentis Kask ja rõhutas, et külalisartistide koostatud lauluvalik sisaldab mitte ainult kõnealuse laulja enda lugude paremikku vaid programmi erinevate esitajate erinevatest lugudest, mis seonduvad antud tähtpäevaga.

Käesoleva aasta esimene eriprojekt, kuhu kaasame tuntud artisti väljastpoolt on sõbrapäeva muusikavalik ja esimene külalisstaar Ott Lepland.

«Ott on meid alati võlunud oma sõbraliku oleku ning heatahtliku suhtlemisstiiliga,» põhjendas Kask, miks sõbrapäeva muusika valimiseks tehti koostööettepanek just sellele artistile.

Ott Leplandi enda sõnul on ostukohtade muusikavaliku koostamine põnev ülesanne, liiati kui valikut tuleb teha nii toredaks tähtpäevaks, nagu seda on sõbrapäev.

«Loodan, et need laulud, mis minu valikul poodides mängima hakkavad, muudavad inimesi nende igapäevarutiinis sõbralikumaks ning kutsuvad igaüht üles oma sõpru ja lähedasi meeles pidama ning neile pisikesi, südamlikke kingitusi tegema,» ütles ta.

Artist Siseraadiod OÜ koostab ning edastab taustmuusika programme ning kaubanduslikke teadaandeid igapäevaselt enam kui 220-le erinevale kauplusele ning kaubanduskeskusele üle Eesti.

Muusika ja reklaamteated jõuavad ostukohtadesse interneti vahendusel ning need edastatakse tarbijatele kaubanduspindadel paiknevate helisüsteemide kaudu.

Oti koostatud muusikavalikust võib leida muusikat tuntud Eesti artistide repertuaarist:

 
Tanel Padar - Unistus

Vaiko Eplik - Armastus päästab maailma

Hedvig Hanson - Kes sind on näinud

Liisi Koikson - Sinu hääl

Lenna - Mida sa teed

Heidy Tamme - Kodulaul

Ines - Kustutame vead

Kiigelaulukuuik - Õrn, armas, õrn

Liis Lemsalu - Täitugu soovid

Traffic (feat.Maarja) - Meie laul

Genialistid - Leekiv armastus

Uno Loop - Mis värvi on armastus

 

Välismaistelt artistidelt võib kuulda selliseid igihaljaid armastuslugusid nagu:

 
Michael Buble - Crazy Love

Bee Gees - How Deep Is Your Love

Bryan Adams - Have You Ever Really Loved a Woman

Diana Krall - Let's Fall In Love

Elton John - Your Song

Frankie Valli - Can't Take My Eyes Off You

Michael Jackson - I Just Can't Stop Loving You

Percy Sledge - When a Man Loves a Woman

Queen - Friends Will Be Friends

Righteous Brothers - Unchained Melody

Stevie Wonder- You Are the Sunshine of My Life

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles