Sylvester Stallone'i ähvardati tappa

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: SIPA / SCANPIX

Ameerika staarile Sylvester Stallone’ile tehti uut «Rambo» osa filmides tapmisähvardusi kuna Tai politseinikele ei meeldinud, et ta seal riigis on.

Näitleja ja tema meeskond saabusid riiki päeval, mil seal toimus sõjaväeline riigipööre ning neil soovitati tungivalt koheselt lahkuda, vahendab Wenn.

Hollywoodi kõvad mehed aga keeldusid lahkumast. «Paljud inimesed püüdsid meid ümber veenda. Nii mind kui ka meeskonda ähvardati väga mitmel korral. Tehti ka mõned hirmuäratavad tapmisähvardused,» seletas Stallone.

Veel rääkis mees, et talle ja tema meeskonnale öeldi, et neid lastakse, kui nad plaanivad filmida Tai ja Birma piiri äärses sõjapiirkonnas.

Näitleja tunnistab, et ta tundis ennast mitmel korral väga haavatavana: «Hotellis või võtteplatsil ei olnud sul midagi viga. Aga ma muretsesin inimeste pärast, kes reisisid edasi-tagasi sest nendega võis midagi juhtuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles