Läti hittfestival tuleb Tallinn Music Weekile oma lavaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Orlova
Alina Orlova Foto: Promopilt

29-30. märtsil toimuvale Tallinn Music Weekile tuleb oma lavaga ka Läti muusikafestival Positivus.

 Ühena esinejatest astub seal üles Leedu artist Alina Orlova, kes jaganud Positivusel lava nii Ewert and the Two Dragonsi ja Iirisega.

Alina Orlova on poola-leedu päritolu laulja-lugudekirjutaja, fotograaf ja kunstnik, kelle loomingus põimuvad leedu luule ja folkloor, hingestatud klaveri- ja keelpilliballaadid, omanäoline ja tujukas balkani muusikatraditsiooni sugemetega, samas põhjamaiselt karge indie-pop.

«Positivusel on eriliselt hea meel esimest korda Tallinn Music Week’i raames esitleda ühte festivalilavadest,» kommenteerib Positivuse peakorraldaja Girts Majors. «On igati loogiline, et piirkonna suurim festival ja olulisim muusikatööstuse sündmus koostööd teevad. Tallinn Music Weekil vaatame alati huviga uusi Eesti ja Leedu-Läti artiste, keda Positivusele valida.»


Tallinn Music Week festival toimub 29-31. märtsil neljandat korda ning ligi 150 esineja seas saab varakevadise Tallinna klubides ja kontserdisaalides näha nii värsket Eesti muusikat läbi kõikvõimalike muusikastiilide kui ka põnevamaid näiteid uuest muusikast üle maailma. Festivali kava kuulutatakse välja veebruari lõpus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles