«Eesti tippmodelli» žüriist: miks just nemad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder, Toomas Volkmann, Margit Jõgger, Arne Niit
Kaja Wunder, Toomas Volkmann, Margit Jõgger, Arne Niit Foto: Postimees.ee fotomontaaž

Tyra Banksi loodud ja üle maailma näidatava modellisaate America's Next Top Model ehk «Ameerika supermodell» Eesti versiooni asub juhtima endine modell Kaja Wunder, tema paremaks käeks ehk žüriiks saavad moefotograaf Toomas Volkmann, modelliärinaine Margit Jõgger ning moekunstnik Arne Niit.

Kanal 2 turundusspetsialisti Merit Pettai sõnul otsiti saatejuhti ja žüriid põhjalikult.

«Neid nimesid, mis laualt lõpuks läbi käisid, oli ikka omajagu,» ütleb Pettai Naistelehele. « See oli väga keeruline otsus ja tohutu kompromisside mäng.»

«Ühest küljest pidi tulevane žürii koosnema oma ala professionaalidest, teiseks oli tähtis telegeneetilisus - kas ta on isikupärane või mõjub tagasihoidlikult. Üheks aspektiks oli ka tuntus. Kas keskmine televaataja on nende nime või nägu kuskil kuulnud-näinud?» kirjeldab Pettai.

Saatejuhi kohta ütleb Pettai, et Kajaga on koos mõnus töötada. «Tal on tüdrukutele palju õpetada, ta on näinud palju vaeva ja teinud kõike pühendumusega,» mägib Pettai.

«Eesti tippmodell» jõuab Kanal 2 ekraanile kevadhooajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles