Võida piletid Eesti Muusikaauhinnad 2012 galale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia Kontserdimajas toimunud galakontsert A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011
Nokia Kontserdimajas toimunud galakontsert A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 Foto: Jelena Rudi

2. veebruaril esinevad Nokia Kontserdimajas Eesti Muusikaauhinnad 2012 galakontserdil eelmisel aastal enim ilma teinud artistid. Elu24 loosib glamuursele üritusele viis vabapääset kahele!

Piletiloosis osalemiseks liitu Elu24 lehega Facebookis ja anna sealse loosimise postituse all teada, millisele nominendile hoiad pöialt Sina (muusikaauhindade nominentide nimekirja saad lugeda siit)! Võitjad loosime välja 31. jaanuaril.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 galal astuvad erishow’ga üles Getter Jaani, Liis Lemsalu, Ines, Outloudz, Terminaator, Ewert Sundja and The Two Dragons jt. Gala õhtujuhtid on Lenna Kuurmaa ja Mihkel Raud.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu iga-aastasel auhinnatseremoonial pärjatakse parimaid eesti artiste, kes lasid eelmise aasta jooksul välja albumi või tootsid muusikavideo.

Galakontserdist võtavad kohapeal osa mitusada eesti muusikatööstuse ja meedia esindajat, kõik artistid ja nende meeskonnad, meelelahutuse tuntuimad tegijad.

Lisaks müüakse Piletilevi ja Ticketrpro vahendusel 500 piletit esinevate artistide fännidele või huvilistele, kes tahavad kohapeal jälgida showd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles