Henrik Normann: et suhe püsiks, suhtle teistega vähem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutaja Henrik Normann jäi pildile koos blondi kaunitari Gerli Rosenfeldiga ööklubis Teater TV3 sünnipäeval. Näitsiku sõnul seob neid küll vaid ühine tööprojekt.
Meelelahutaja Henrik Normann jäi pildile koos blondi kaunitari Gerli Rosenfeldiga ööklubis Teater TV3 sünnipäeval. Näitsiku sõnul seob neid küll vaid ühine tööprojekt. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Henrik Normann on läbi aastate olnud üks enim kõmuainet tekitanud Eesti näitleja, seda ennekõike oma töö ja värvika eraelu tõttu.

Möödunud nädalal lahutas mees oma teise abielu ja see andis talle arusaama, et eestlaste jaoks on seaduslik abielu vaid hea võimalus pangalaenu saada, muud midagi, kirjutab ajakiri Naised.

Üksmeel on Normanni arvates suhte üks olulisi alustalasid - erimeelsused viimase abikaasaga tekkisid Henrikul aga juba pulmaautos.

Mis siis on hea suhte alus? Kas Normann oskab äkki head nõu anda? Mees naerab ja ütleb, et parim nõu, mis talle endale kunagi antus, kõlab nii: «Kui tahad, et oma suhe püsiks, suhtle teistega vähem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles