Alec Baldwin vabandas lennu edasilükkumise pärast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alec Baldwin
Alec Baldwin Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Alec Baldwin vabandas, et tema tõttu lükkus American Airlinesi lend edasi.

53-aastane näitleja tõsteti Los Angelesest startima pidanud lennukilt maha, kuna ta ei lõpetanud arvutimängu mängimist, kirjutab The Telegraph.

Esialgsetel andmetel mängis staar arvutimängu iPadis. Baldwini pressiesindaja Matthew Hiltziki sõnul aga nutitelefonis.

Baldwin paljastas temaga juhtunu Twitteris, irvitades et «1950. aastate katoliku kooli kehalise kasvatuse õpetajad on palgatud stjuardessideks.»

Baldwin esitas nüüd aga avaliku vabanduse kaasreisijatele, kuid mitte lennuki meeskonnale või lennufirmale.

Näitleja sõnul on majanduskriis tekitanud olukorra, kus lendamine on muutunud meeskonna suhtumise tõttu ebameeldivaks ning lendamist saab võrrelda kaugsõidubussides kogetavaga.

«Lennukid on räpased, toit mittesöödav ning lennukid lendavad üha vähematesse paikadesse,» selgitas Baldwin oma nägemust.

Näitleja vihjas ka 11. septembri terrorirünnakutele, öeldes et selle tõttu on lendamine muutunud paramilitaarseks.

Lennufirma American Airlines esindaja sõnul on USA tsiviillennunduse administratsioon kehtestanud reeglid, mille kohaselt pardal ei saa kasutada mobiiltelefoni ega teisi elektroonikaseadmeid ja seda kogu lennu vältel.

«Nimetatud reisija (Baldwin) tõusis istmelt püsti, kui talle öeldi, et elektroonikaseadmed tuleb sulgeda. Ta läks WC-sse ja sulges ukse nii kõva pauguga, et kokpitis oli seda kuulda. Piloot kontakteerus stjuardessidega ning paljus välja selgitada, mis toimub,» sõnas lennufirma esindaja.

Ta lisas, et Baldwin käitus stjuardessidega väga ebaviisakalt.

Baldwini esindaja sõnul olevat stjuardessid hoopis ebaviisakalt käitunud. Esindaja lisas, et ka teised reisijad kasutasid elektroonikaseadmeid, kuid millegipärast tehti märkus vaid Baldwinile.

Los Angelese lennujaama politsei kinnitusel neid intsidenti lahendama ei olnud vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles